Hege, det er meg det :-)

Jeg er ei jente på straks 31 år, er samboer og har to nydelige gutter på 5 og 9 år.
Min store hobby er strikking, men har arvet en symaskin som jeg med tiden har tenkt å bli gode venner med. (Bare jeg en gang får tid)

Ellers så kjører begge guttene mine motorcross, så om sommeren går stort sett all fritid med til det. Både jeg og samboeren sitter i styret for Berlevåg motorklubb, en helt nyoppstartet klubb, og vi driver for tiden å søker om å få tildelt et område for bygging av bane.

Hund har vi, en Nova Scotia Duck Tolling Retreiver, Basse heter han og er 6 år.

Søndag 17.oktober 2004

Nå er det lenge siden jeg har hatt tid til å fylle opp i bloggen min, jeg begynte i ny jobb 1.september å merker veldig godt at jeg ikke har så mye fritid mer.

Tok fram symaskinen etter mamma en dag å ofret et teppetrekk, resultatet ble en varmepute og en kuldepute som min venninne fikk når hun tilfeldig kom på besøk samme ettermiddag.
(derfor har jeg bare et bilde som "bevis" ;-)
Slik går det med "tvilling-prosjektet" mitt:Akkurat nå er den grønne og hvite jakken hos min tante å får heklet halskant (meg og heklekrok= dårlige greier)
Den lilla og hvite er jeg kommet ca halveis med.


Måtte låne meg en babyborn dukke ei helg for å prøve og tilpasse endel ting jeg driver å lager til min guddatter, men jeg måtte jo lage litt til jenta som var så snill å låne meg dukken sin. Hun er 2 år gammel så jeg fant ut at det måtte bli noe som var lett å få av og på.
Så her er resultatet:


hits