Søndag 5. september 2004

Så langt men ikke lenger kom jeg før det ble slutt på det grønne garnet:


Men jeg har heldigvis ei venninne som bor litt nærmere en garnbutikk enn meg så hun sender meg et nøste som jeg regner med å ha i posten i morgen :-)
(Helt ærlig så synes jeg at to nøster babyull har hjulpet meg veldig langt, har to riller igjen på ene armen pluss ene forstykket)Måtte jo finne på noe annet så jeg la like godt opp til den neste babyjakken som skal være naturhvit og lilla. Slik ser den ut akkurat nå:


Synes denne modellen jakke både ble pen og morsom/anderledes å strikke enn det jeg vanligvis velger å gi meg i kast med. Tusen takk til Virtuella for tipset ang mønster.


Lørdag 4. september 2004

I dag fikk jeg endelig somlet meg til å sy i knapper på babyborn kåpen jeg har strikket til SOS prosjektet til damene på Hobbyboden.

(Du kan lese mer om både Hobbyboden og SOS prosjektet vårt under linkene mine)Så mandagen går det avgårde en liten pakke til Anne-Ruth som er "mottakssentral" for BB tingene vi lager.

Fredag 3. september 2004

I forje uke fikk jeg vite at et vennepar av oss venter tvillinger like over jul så da begynte jeg på denne jakken.


Vet ikke kjønn på babyene ennu, så jeg strikker i nøytrale farger. Naturhvit og eplegrønn blir den ene, og naturhvit og lilla skal den andre være.

hits