Søndag 30. januar 2005

Etter jeg la inn bilder av lua til Henrik strikket av restegarn fant jeg ut at jeg måtte jo vise frem hva garnet var rester etter. Fikk inspirasjon og tips om mønster på Hobbyboden.

 

 

Ellers så har jeg fått montert (i den grad man kan kalle det montering) tøflene til en kammerat av meg, bilde før toving:

Og etter toving:

Nok en ting jeg har fått idè om på Hobbyboden.

 

 

 

Etter å ha vært uten vann i helga kom endelig vannet tilbake og jeg har fått tovet vottene til en venninne av meg som har bursdag 1. februar.

Får virkelig håpe hun ikke har særlig større hender enn meg for de ble helt passelige til mine.

Takk til Angelita som tipset meg om dette mønsteret.

 

 

 

Å mens jeg jeg venter på "inspirasjon" til neste prosjekt, la jeg opp til et par lester til min lille gudsønn. Har brukt restegarn etter genseren han fikk til jul. (Må ta med meg digitalkameraen mitt neste gang jeg drar på besøk, for i alt stresset med julegaver glemte jeg å knipsebilde av den)


Lørdag 29. januar 2005

Klarer ikke helt å bestemme meg for hvor jeg vil ha bloggen min, så nå er jeg her igjen.

 

Har siden sist gjort ferdig pulsvarmerene til min svigerbror, svarte i babyull strikket på pinner 2,5 (Er det rart det tok lang tid?? ;-) ) Måtte stille opp som "modell" selv for å få bilde, å sånn ble det:

 

Har også strikket en tova lue av restegarn til Henrik (minstebanet mitt)

Strikket i pt2 og rauma finull.

Her er bilde før toving:

 

Og etter toving:

Har sydd flanellsfòr inni, både for litt vind-stopp og for at den ikke skal klø.

Henrik er veldig fornøyd.

 

Har også gjort ferdig et BB sett til SOS-prosjektet vårt, det består av bukse, genser, sokker og pannebånd.

 

To vaskekluter og en smekke til prosjektet strikket i bomull har jeg også hatt liggende en stund, men nå går alt avgårde i posten på mandag.


Lørdag 15.januar 2005

Godt nytt år alle sammen.

 

Som dere ser så har det ikke blitt mye tid til å oppdatere bloggen min i det siste, men nå har det roet seg litt med arbeid, jeg har fått adsl og motivasjonen er på topp så nå skal det bli oppdateringer oftere.

 

Har siden sist blitt ferdig med "tvillingprosjektet" mitt, i grevens tid... Jentene kom til verden 30. desember og var 2,5 og nesten 3 kilo. Var å leverte settene på onsdag, alt sto bra til med både mor, far, storebror og babyene. De ble veldig glad for det jeg hadde laget.

Slik ble det seende ut:


hits