Søndag 17.oktober 2004

Nå er det lenge siden jeg har hatt tid til å fylle opp i bloggen min, jeg begynte i ny jobb 1.september å merker veldig godt at jeg ikke har så mye fritid mer.

Tok fram symaskinen etter mamma en dag å ofret et teppetrekk, resultatet ble en varmepute og en kuldepute som min venninne fikk når hun tilfeldig kom på besøk samme ettermiddag.
(derfor har jeg bare et bilde som "bevis" ;-)
Slik går det med "tvilling-prosjektet" mitt:Akkurat nå er den grønne og hvite jakken hos min tante å får heklet halskant (meg og heklekrok= dårlige greier)
Den lilla og hvite er jeg kommet ca halveis med.


Måtte låne meg en babyborn dukke ei helg for å prøve og tilpasse endel ting jeg driver å lager til min guddatter, men jeg måtte jo lage litt til jenta som var så snill å låne meg dukken sin. Hun er 2 år gammel så jeg fant ut at det måtte bli noe som var lett å få av og på.
Så her er resultatet:


Kommentarer:
Postet av: cash advance

You may find it interesting to visit the sites about loans loans http://www.money-4me.com/loans.html home equity loan home equity loan http://www.money-4me.com/home-equity-loan.html refinance refinance http://www.money-4me.com/refinance.html free credit reportr free credit reportr http://www.money-4me.com/free-credit-reportr.html credit reports credit reports http://www.money-4me.com/credit-reports.html loan calculator loan calculator http://www.money-4me.com/loan-calculator.html free credit reports free credit reports http://www.money-4me.com/free-credit-reports.html mortgage calculators mortgage calculators http://www.money-4me.com/mortgage-calculators.html mortgages mortgages http://www.money-4me.com/mortgages.html navy federal credit union navy federal credit union

Postet av: Bochum

Bochum


Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits