Søndag 5. september 2004

Så langt men ikke lenger kom jeg før det ble slutt på det grønne garnet:


Men jeg har heldigvis ei venninne som bor litt nærmere en garnbutikk enn meg så hun sender meg et nøste som jeg regner med å ha i posten i morgen :-)
(Helt ærlig så synes jeg at to nøster babyull har hjulpet meg veldig langt, har to riller igjen på ene armen pluss ene forstykket)Måtte jo finne på noe annet så jeg la like godt opp til den neste babyjakken som skal være naturhvit og lilla. Slik ser den ut akkurat nå:


Synes denne modellen jakke både ble pen og morsom/anderledes å strikke enn det jeg vanligvis velger å gi meg i kast med. Tusen takk til Virtuella for tipset ang mønster.


Kommentarer:
Postet av: Fuglemamma

Hei! Denne jakken lurer jeg også litt på å strikke. Jeg har liggende to nøster hvit og ett nøste grønt Lanett. Hvor mye garn trengte du? Synes du jakken er passe i fasongen til nyfødt? Trenger noen barselsgaver i høst...

13.10.2004 @ 11:50
URL: http://www.fuglemamma.sprayblogg.no
Postet av: Hege

Hei Fuglemamma!Har vært lite innom bloggen min i det siste, derfor ikke noe svar. Beklager.Til jakke og lue (sånn hjelmlue) brukte jeg 1,5 nøste av hver farge ca.Ganske gøy å strikke. Bare si fra om du vil studere mønsteret nærmere.Hilsen Hege

25.10.2004 @ 09:26
Postet av: Bochum

Bochum


Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits